Μικροί μας φίλοι,

rejoin iraklis game fotoΗ Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι μια υπηρεσία που φροντίζει για την ασφάλειά σας σε περίπτωση που συμβαίνει μια καταστροφή όπως σεισμός, πλημμύρα, πυρκαγιά σε δάσος κ.λ.π.

Επειδή λοιπόν, μια καταστροφή σας επηρεάζει και σας δημιουργεί ερωτήματα, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε αυτό το κομμάτι της ιστοσελίδας μας, ειδικά για εσάς. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τα διάφορα φυσικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν μια καταστροφή αλλά και για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να προφυλαχθείτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι φυσικές καταστροφές δεν είναι διασκεδαστικές αλλά το να μάθεις γι' αυτές μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό! Ελπίζουμε λοιπόν να περάσετε ευχάριστες ώρες παίζοντας με τα παιχνίδια που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να πάρετε το "ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" αφού πλέον θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πως να προστατευτείτε σε κάθε φυσική καταστροφή.

Μην χάνετε χρόνο! Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην ιστοσελίδα μας και ...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!

Επικοινωνία

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Ευαγγελιστρίας 2, 105 63 Aθήνα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ε-mail για θέματα εθελοντών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναλυτικός κατάλογος τηλεφώνων της ΓΓΠΠ.

Για θέματα που σχετίζονται με τρέχουσες έκτακτες ανάγκες απευθύνεστε στο:                                                    

Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΠΠ)

Διεύθυνση: Ριζαρείου 1, 152 33 Χαλάνδρι
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 210 33 59 002-3 (24ωρη λειτουργία)
Fax:  210 33 59 912

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr