Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Κατάλογος - Κοινωνικά Δημοτικά Φαρμακεία & Ιατρεία

rejoin bloode logoΜέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία του Bloode μπορείς να δημιουργείς, να προωθείς και να ικανοποιείς ενεργές εκκλήσεις για αίμα, προκειμένου να σώσεις τους ασθενείς που χρειάζονται αίμα για μετάγγιση. Δεν χρειάζεται να είσαι αιμοδότης για να γίνεις μέλος στο Bloode, αρκεί να θες να βοηθήσεις, να βλέπεις τις εκκλήσεις για αίμα, να ενημερώνεσαι για τις δράσεις μας και να μάθεις τα πάντα για την εθελοντική αιμοδοσία. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να προσφέρεις και να υποστηρίξεις την προσπάθειά μας, με σκοπό να σώσουμε ακόμα περισσότερες ζωές. Γίνε και εσύ μέλος σήμερα!

Ανάγκη για αίμα

rejoin anagki gia aima bloode foto

Τώρα μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις τρέχουσες εκκλήσεις για αίμα από ασθενείς. Η κάθε έκκληση μπορεί να αφορά ανάγκη για αίμα ή για αιμοπετάλια. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε εσείς την έκκληση, μπορείτε να την προωθήσετε στο δίκτυο σας, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού με σκοπό να συμβάλλουμε όλοι ενεργά ώστε να βρεθούν οι απαιτούμενες μονάδες για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη για αίμα ή αιμοπετάλια. Συγκεκριμένες εκκλήσεις ενδέχεται να μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο σε συγκεκριμένα νοσοκομεία. Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να δείτε πατώντας πάνω στην κάθε έκκληση.

rejoin anagki gia aimopetalia foto

Μην ξεχνάτε πως πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας έκκληση για αίμα ή αιμοπετάλια, σε περίπτωση που εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει ανάγκη για αίμα. Τα μοναδικά στοιχεία που χρειάζονται είναι το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του ασθενή, το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το email ενός συγγενή και σε περίπτωση που η έκκληση πρέπει να ικανοποιηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, το όνομα του Νοσοκομείου. Η ομάδα του Bloode δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα βρεθούν οι απαιτούμενες μονάδες και πως θα ικανοποιηθεί η ανάγκη για αίμα, παρά μόνο το ότι θα προωθηθεί η συγκεκριμένη έκκληση στους ήδη εγγεγραμμένους εθελοντές αιμοδότες. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

rejoin ekklisi gia aima foto

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι