ΑΦΙΣΑ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ LOW

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και  το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μβρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους».

Οι «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους» ξεκινούν τον Μάιο του 2016 και σκοπό έχουν να γεμίσουν με πολιτιστικές εκδηλώσεις  τις Κυριακές  των παιδιών μας και των γονιών τους.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, magic show και άλλες πολλές εκδηλώσεις , με μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία και την καλλιτεχνική παιδεία των μικρών και μεγάλων φίλων του θεάματος, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Οι «Κυριακές…για παιδιά και …μεγάλους» ξεκινούν με την  θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιν Εξυπερύ σε  διασκευή Μίμη Κουγιουμτζή από το εφηβικό τμήμα του Studio Έργον σε σκηνοθεσία της Μόνικας Αϊβάζογλου.

Κυριακή  22 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00

στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Λίγα λόγια για το έργο:

….Όταν γνωρίσεις αυτό το ξανθό αγόρι δύσκολα ξεκολλάς. Η αθωότητα και η ειλικρίνειά του είναι αλήθεια ότι πολλές φορές σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. ΄Ετσι άλλωστε δεν συμβαίνει και με τους μικρούς πρίγκιπες και πριγκίπισσες της ζωής μας; Με την αλήθεια τους «σπάνε κόκαλα» αλλά μάλλον εμείς οι «μεγάλοι» είμαστε πολύ εγωιστές για να αποδεχτούμε αυτή την αλήθεια. Μας δίδαξαν να καταλαβαίνουμε τα πάντα μέσα από αριθμούς. Γι αυτό δεν τους καταλαβαίνουμε και αγανακτούμε. ΄Ισως… γιατί ξεχάσαμε το μικρό ξανθό αγόρι που κρύβουμε καλά μέσα στη δική μας ψυχή…

 Σκηνοθεσία: Αϊβάζογλου Μόνικα

 Χορογραφία:  Κορνηλία Προκοπίου

Τεχνική υποστήριξη:  Στέλιος Αμανατίδης

Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr